Wil je graag op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws over mode, interieur, boeken, tuin, sport, kunst en doe-het-zelf? Dan is de kans groot dat je al regelmatig het nieuws hierover checkt en interessante merken en accounts volgt op social media. Wat zijn op dit moment nu interessante en vernieuwende accounts die je echt moet volgen?

Hatsa
Ken je Hatsa nog niet? Dan kunnen we je van harte aanraden om het platform op de voet te volgen en meteen een account aan te maken. Op deze site houd je overzicht van alles wat je online gaat of wil kopen. Je maakt er verlanglijstjes, creëert je eigen shoppingboard en ziet waar iets in de aanbieding is. En dat kun je doen voor zo’n beetje alle producten die online te koop zijn. Van kleding en interieurartikelen tot auto’s en alles daartussenin.

Influencers op Instagram
Instagram is een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie als het om lifestyle gaat. Zoek op hashtags en volg interessante accounts. Mannen, vrouwen, kinderen, interieur bloggers, toffe accounts over nieuwe auto’s: op Instagram vind je ze volop. We tippen een paar van onze favorieten:

Negin Mirsalehi
Deze Nederlandse Influencer is niet alleen bloedmooi, maar ook een bron van inspiratie voor veel vrouwen als het gaat om mode.

Doyoutravel
Perfecte reisfoto’s waar je van gaat kwijlen? Check! Maar dat maakt het volgen van dit account niet minder leuk. Misschien ziet het er soms iets té perfect uit, je doet er wel mooi inspiratie op voor je volgende reis.